Ara fa un any va arrencar el TEDxPlaçadelFòrum amb la idea d’arrelar fort en la nostra comunitat. I per visualitzar aquesta idea tots els participants van poder endur-se una olivera que llavors tot just aixecava uns centímetres!!

Moltes d’elles (com la de la imatge, gentilesa d’Antoni Rull i Chus Blasco) ara passen ja del metre i fan molta patxoca.

SONY DSC

L’olivera et pot portar al TEDxPlaçadelFòrum

Sortegem tres entrades al TEDxPlaçadelFòrum 2016 per les tres millors imatges d’oliveres TEDx. Així que ja esteu tardant a fer una foto divertida, creativa, innovadora de la vostra olivera. Entre totes les que rebem abans del 30 de març en triarem 3, com a màxim una per usuari.

Participar és molt fàcil: feu la foto i pengeu-la a Instagram o Facebook amb l’etiqueta #oliveraTEDxPdF i ja està! Recordeu, data límit 30 de març!!

Com ho decidirem?

Ah, molt senzill, no ho farem. Hem cregut que el més convenient és demanar l’opinió a tres persones que d’això hi entenen molt més que nosaltres: Rosa Comes, Pep Escoda i Juanjo Fuster. Alerta però que són molt exigents, no servirà qualsevol cosa!

 

Jurat TEDxPlaçadelFòrum

Vols deixar un comentari?