Torna l’experiència TEDx a Tarragona

TEDxPlaçadelFòrum 2015Encara ressona a la nostra memòria el record del primer TEDx a Tarragona que va tenir lloc el febrer de l’any passat. Ni que hagi passat un any des de llavors, encara ho recordem amb molta il·lusió !!

El proper 27 de maig a les 16:00 hores engegarem el TEDxPlaçadelFòrum de nou amb un important salt qualitatiu. Com saps l’any passat l’aforament va ser de només 100 persones i aquesta edició passarem dels 300 assistents. Per dur-ho a terme aquest any la ubicació triada serà el Teatre Metropol, un preciós teatre modernista ubicat al centre de la ciutat, la Rambla Nova.

Aquestes setmanes estem tot l’equip coordinant els detalls que tornaran a fer del TEDxPlaçadelFòrum una experiència única. Encara no podem desvetllar el programa previst, però si podem avançar-te una cosa. Tindrem una jornada extraordinària amb innovadors, científics, metges, músics, emprenedors o educadors entre altres.

Pròximament anirem explicant tots els detalls sobre com aconseguir una entrada, ara no t’amoïnis per això. Tot i que encara falta molt per l’esdeveniment sabem que sovint les agendes estan molt ocupades, així que ves reservant-te el dia!  Per nosaltres serà tot un plaer comptar amb la teva presència i poder saludar-te personalment.

IDEES QUE VAL LA PENA DIFONDRE

La comunitat TED global no para de crèixer, amb centenars d’esdeveniments TEDx que se celebren arreu del planeta i on pràcticament cada dia es publiquen interessantíssimes xerrades. Això per no parlar d’altres formats com els Salon, els Education o els Women entre d’altres. 

Per donar més difusió a tots aquests continguts al voltant del món de TED hem obert una nova pàgina a Facebook que et convidem a seguir.

T’esperem!!