Entrades exhaurides!!!

Bufff, no han durat ni una hora!!!! Moltíssimes gràcies per la vostra resposta, encara ens dóna més energia per fer d’aquest TEDx un gran esdeveniment!!!!

No he aconseguit una entrada, què puc fer ara??

Bé, molts no heu pogut aconseguir la vostra entrada; i ara què? Doncs us suggerim que no defalliu i us apunteu a la llista d’espera. Si hi ha alguna cancel·lació encara podreu tenir una oportunitat de participar. Deixarem l’enllaç obert a la pàgina d’inscripcions encara de forma que encara hagi possibilitats d’aconseguir una entrada. 

I si ni així aconsegueixo una entrada?

Per totes aquelles persones que malauradament es quedin fora recordeu que el TEDx Plaça del Fòrum s’emetrà en streaming a través del nostre canal a Livestream. En els pròxims dies us podrem donar més detalls de l’accés a la senyal en directe, de moment us convidem a seguir visitant aquesta pàgina i el nostre perfil a . Allà és on habitualment informem de les novetats. 

Entrades disponibles

Ara si, ja us podem confirmar que demà a les 15:30 les entrades per al primer TEDx que es farà a Tarragona estaran disponibles.

Aquesta serà una oportunitat única per participar en un esdeveniment tant especial com és un TEDx. Recordeu que les entrades s’atorgaran per rigurós ordre d’inscripció així que si voleu assistir us suggerim que us connecteu en aquesta hora a la nostra web.

A la pàgina d’inici habilitarem en les pròximes hores un accés directe a la venda d’entrades ben visible, així que no té pèrdua!!

Vinga, ens veiem el dia 27!!