Equip TEDxPlaçadelFòrum

Per tirar endavant un esdeveniment com aquest calen molts esforços i compromís. Aquest és l’equip de persones que ho fa possible.

Agustí López Agustí López Nascut a Tarragona el 1970, enamorat de la meva ciutat i al mateix temps fugint de lluites de campanars. Crec en els principis de la llibertat, la generositat, la valentia i l’esforç. I també crec que l’individu té la capacitat d’escollir no ser un llop per a l’home.
Em considero un curiós de mena, una mica “cul inquiet” i amb moltes ganes d’engegar projectes que ens permetin deixar el món millor de com el vam trobar. Coses de la feina, he experimentat gairebé tots els pals de la gestió empresarial.
Des de fa uns anys la meva activitat professional és desenvolupa en l’àmbit d’internet, alhora que ajudo les marques a trobar nous canals de comunicació. M’agrada viure en primera persona els canvis que internet ens ha dut i ens durà.
 
Albert Pàmies Albert Pàmies Nascut a Reus el 74 i afincat a Tarragona des del 2005, si em busques em pots trobar a la Plaça de la Font fent un Chartreuse o al Mercadal amb un Plim a la mà. M’encanta Reus i Tarragona ( que fort!!!).
En l’àmbit professional sóc Economista i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Faig de consultor i formador i ajudo a les empreses i els dono recolzament extern per tal de millorar els seus resultats. M’agraden els reptes, i defenso l’esforç i el talent com a motor generador de canvis.
Crec que necessitaré un parell de vides per tal de poder convertir en realitat tots els meus somnis. Mentrestant, gaudeixo aprenent constantment i inspirant-me en les persones de vàlua que em vaig trobant pel camí.
Àlex Grau Àlex Grau Vaig néixer a Barcelona fa 45 anys, però en considero un tarragoní d’adopció i convicció. Professionalment m’he mogut en l’àmbit de les relacions laborals i els recursos humans i des de fa 12 anys desenvolupo el rol de director de persones en una organització pública, vocació de servei que compagino amb la meva activitat docent a la universitat.
En la meva dimensió personal, em considero un enamorat de les meves dues filles. Sóc membre actiu de l’associació de veïns del meu barri i del meu club de running, on comparteixo moments de llibertat i solidaritat.
En la meva vessant més íntima crec que és el moment d’encetar una revolució intel·lectual i de les idees que aconsegueixi un canvi profund en la nostra societat, més oportunitats, més atenció a les persones i sobretot més equilibri social.
Àngela Pujol Àngela Pujol Nascuda a Tarragona el 1971, casada i mare de tres fills. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en Recursos Humans per EADA.
He tingut responsabilitats de direcció en diferents empreses fins que al 2003 vaig aconseguir emprendre la meva pròpia empresa. M’apassionen les persones, la formació i tot allò que suposi un nou repte.
Col·laboro des de 2008 amb la URV en el Màster de Recursos Humans i des de 2012 estic treballant a la Diputació de Tarragona en projectes relacionats amb el desenvolupament i la millora de les persones.
Bibiana Villa Bibiana Villa Sóc de ment inquieta, curiosa, apassionada, somniadora i emprenedora. M’encanta veure els canvis positius que acompanyen a les persones a evolucionar tant personal com professionalment.
Sóc coach executiva especialitzada en el desenvolupament del talent i el lideratge a les organitzacions, lidero la meva pròpia empresa des del 2012 quan vaig decidir dedicar-me a allò que m’apassiona, el creixement personal, la motivació, l’actitud positiva i la felicitat en el lloc de treball, acompanyant a treure el millor de si a les persones i aportant valor i nous resultats a les empreses.
David Serra Nascut a Barcelona el 1967, però vivint a Tarragona des del 1970, formo part de la tribu que habita darrera de les seves muralles ancestrals. Entregat amb cos i ànima a les seves terrasses, la cafeïna i la seva llum son les meves rutines beatífiques. M’agrada explicar i sentir històries, per això sóc guionista, realitzador i docent en narrativa audiovisual. Vaig encendre l’espurna de la Tarragona Film Office. Sóc pare d’una adolescent sempre en dansa i pare segon, o com es vulgui dir, d’un jove estudiant universitari que vol crear nous aliments.  Des de fa la pila d’anys treballo com a zelador en un Hospital de Tarragona. La tarifa de dades vital la tinc esgotada i a ple ús les 24 hores del dia! Però la escaleta dels meus somnis i projectes no para de créixer. Voleu sentir una història? 
Emma Gorgori Emma Gorgori De la Bisbal de Falset, Priorat de la collita del 73. En l’àmbit professional vaig començar la meva trajectòria coincidint amb l’apertura de Port Aventura, per a saltar posteriorment a la consultoria de Business Intelligence (BI) on vaig ser-hi 10 anys, en diferents projectes, clients i sempre amb la maleta a sobre ja sigui al tren o a l’avió. Actualment i seguint en l’àmbit del BI, treballo en l’Administració Pública i en el temps lliure faig docència a la universitat, sempre sota l’atenta mirada i l’autorització de les meves dues filles.
La vessant docent ha despertat en mi encara més l’avidesa d’aprendre i divulgar coneixement. Compartir coneixement i experiències ens fa a tots més savis. Soc del parer que quan les persones unim forces per a un fi comú, un més un fan més que dos.
Esperanza Picó Espe Picó Nascuda a Burgos al 1969, professionalment he tingut un recorregut llarg: des de secretària fins a directiva d’una fundació al servei de persones amb discapacitat, he ” tastat ” totes les àrees d’una empresa durant els gairebé 30 anys de vida laboral. 
Personalment casada i mare d’una filla. Feminista per convicció.
Activista social, conscient que les empreses poden ser motors de canvi en les desigualtats i de que hi ha moltes possibilitats de millora, fa dos anys vaig fundar una empresa destinada a la Responsabilitat Social Corporativa i a la sostenibilitat.
Sempre dic que lluitar contra les desigualtats hauria de ser quelcom que ocupés a cadascú com a mínim una part de la seva existència.
Isidre Monreal Isidre Monreal  Nascut a Barcelona el 1970, sóc un enamorat de Tarragona i em sento tarragoní per convicció. Professionalment, m’he dedicat a l’àmbit de la comunicació. He participat en documentals, reportatges, programes de TV, publicitat, cinema, grups de recerca i en el disseny i gestió d’infraestructures de ràdio i televisió. Participar en un TEDx em fa moltíssima il·lusió. Per a mi, és viure un somni.
Jordi Planas Jordi Planas Sóc un Barceloní del 57, establert a Tarragona des del 80, he treballat per tot el mon, soc ex-informàtic, ex-assessor fiscal, ex-cellerer, ex-cigarrer, ex-empresari, ex-industrial, ex-moltes coses, retirat l’any 2007, usuari d’Internet des dels 70 com eina de feina i que ara em distrec observant la Societat de l’Informació i fent de mentor quan la salut m’ho permet. Acèrrim col·laborador altruista de qualsevol causa que contribueixi a la millora de la humanitat en la mesura de les meves minses possibilitats.
Laia Marín Laia Marín Nascuda a Tarragona, tarragonina de tota la vida. Llicenciada en Dret i màster en Comunicació on line i xarxes socials a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de fa 4 anys es dedica al món de la comunicació digital i col•labora en diversos projectes culturals de la ciutat.
La Laia és una d’aquelles persones que “està a tot arreu”, no pot evitar d’implicar-se en accions i projectes que estimen i promouen la cultura. Darrere la seva aparença tranquil·la i discreta, hi ha una ànima inquieta i altament constant que li permet anar obrint camins i recórre’ls amb fermesa. Apassionada per la fotografia i la música. Repleta de somnis i objectius.
Merche carod Merche Carod Nascuda a Tarragona el 1983. Llicenciada en Ciències Ambientals vaig iniciar la meva carrera Professional en el mon de la consultoria però als pocs anys vaig decidir treballar amb una de les coses que més m’apassiona: la gent jove i l’energia que desprenen. Actualment acompanyo a emprenedors en l’apassionant camí de crear el teu propi projecte. M’encanta viatjar per conèixer noves cultures i formes de fer. Aprendre del que veus i del que t’expliquen, i si és ben acompanyada de la meva família millor que millor.
Noemí Martínez Noemí Martínez Nascuda a Tarragona i apassionada pel màrqueting i totes les seves variants. Entre elles vaig triar l’esdeveniment com a mitjà per connectar i oferir alternatives innovadores i creatives. Fa tres anys em vaig llançar a la piscina buscant seguir els meus propis somnis i treballar en un projecte laboral que és també el meu projecte de vida. Feliç i convençuda que la vida està plena de persones meravelloses.
Patxi Castillo Patxi Castillo Nascut a Barcelona al 1978, i tarragoní des de 2001. Sóc consultor en endomàrqueting i director tècnic d’una empresa de Telecomunicacions. Tinc per objectiu la transferència de coneixement en Màrqueting, Habilitats Directives i Gestió Comercial per tal de contribuir a la millora contínua de la competitivitat de les empreses i al progrés de la societat, mitjançant l’assessorament, la consultoria i la formació amb un únic objectiu, millorar els resultats dels negocis i la vida de les persones.
La meva vida és plena de projectes, somnis i objectius que persegueixo amb il·lusió i confiança. El més important de tots, ser un bon pare per a les meves dues filles i una bona parella per a la meva dona. M’agrada l’esport, els reptes, i la muntanya…potser per això sóc Casteller dels Xiquets del Serrallo.
Albert Martínez Vaig néixer a Tarragona, sóc pare de 3 filles i visc envoltat d’éssers superiors. Treballo a Marketing Land, empresa especialitzada en esdeveniments cre[a]ctius. Em mou la curiositat, la creativitat i el pensament crític. M’agrada think outside the box. Crec en les persones, en el seu poder de comunicar, de crear, d’emprendre i d’inspirar. M’interessa qualsevol projecte com a font de generació d’experiències I de noves connexions entre idees i conceptes..